Elizabeth Alvarez

Elizabeth Álvarez was born Elizabeth Álvarez Ronquillo on August 30, 1977 in Ciudad JuárezChihuahuaMexico. She is a Mexican telenovela actress.
Elizabeth Álvarez was chosen to be on the third edition of Big Brother VIP but was voted off in 2004. She studied in Televisa's Centro de Educación Artística (CEA).

Filmography

Mi Destino Eres Tú (2000) 

Amigas y rivales (2001) - Rocío

Navidad sin fin (2001) - Yolanda

Las Vias del Amor (2002) - Sonia "Francis" Vásquez Solís

Mujer, casos de la vida real (2003) 

Velo de novia (2003) - Dulce María Salazar

La Vulka (2004) - Lola (Film)

Sueños y Caramelos (2005) - Rocío de los Santos

Contra Viento y Marea (2006) - Minerva de Lizárraga

La Fea Más Bella (2006) - Marcia Villaroel

Liliana (2007) - Liliana (Film)

Fuego En La Sangre (2008) - Ximena Elizondo Acevedo de Reyes

Sortilegio (2009) - Irene

Amorcito Corazon (2011) - Isabel Cordero Valencia de Lobo

Corazón Indomable (2013) - Lucía Narváez

El vuelo de la victoria (2017) - Magdalena Sanchez

Nosotros los guapos (2017) - Ana Belen

Links / Enlaces

InstaGram:

https://www.instagram.com/cuquitaoficial_/

Twitter: 

https://twitter.com/cuquitaoficial

FaceBook:

https://www.facebook.com/elizabethalvareztv

Translate This Page

Make a free website with Yola